Tuesday, April 9, 2013

Mood: Ingin bercuti... !!!

Tetibe mood nk berjalan dtg.....
please go for a while, i'm not finish my report yet... ( tp boleh plak update blog... ) 
FYI, one of my hobby is traveling,  kat dkat2 pun xpe... janji ade view and activity yg menarik...
but for this month...  bajet la plak x mengizinkan...
dulu boleh la nak jalan2 tiap2 bulan... komitmen x byk lagi... skang ni seme komitmen hade... huhuhu... (sigh... !!) 

Tempat2 menarik kat Malaysia yg saya dah gi... ( just for sharing, yg x gi lagi... lagi byk kot...!!)
1) Cameron Highland
2) Genting Highland
3) Pulau Langkawi
4) Pulau Pangkor
5) Bukit Fraser
6) Colmar Tropicale Bukit Tinggi
7) A Famosa Resort, Melaka
8) Gold Coast Morib Resort, Sepang
9) negeri2 yang dah dilawati tu adela... cuma xde special place yg kite org stop by. 


yang plan nak gi....( tu pun bile dah ade duit nnti la kan... )
1) Bandung ... ooo yeah ....!! x sbr nak shopping mopping... 
2) Pulau Peranginan di Terengganu ( Pulau Perhentian or Pulau Redang )
3) Universal studios kat Singapore...
4) byk kot... tp gi yang dekat dulu.......


pape pun, just nak share gambar kita org gi Langkawi awl tahun ni... 
masa cuti Wesak day and Awal Muharram kot... i went to Langkawi with my Family in law... :)


  ni kembar len mak and ayah... but they born on the same year, but different month...



 ni my Mother and Father in Law... dgn cucu 1st dia org,...:)


me and my daughter.. <3


 ni plak sessi mandi manda tepi pantai sambil cari shell... huhuhu

2 comments:

  1. hahahhaha... bdak kecik yg suke main air... sbb tu blikan dia swimming suit... hahhaha

    ReplyDelete