Wednesday, April 8, 2015

wallpaper @ kaison

Assalamualaikum..
bersarang dah blog ni...
ni entry untuk bulan GST ni... hehehehe

incik husband suka tnya i oll nak ape.. ape lg yang nak di adakan..
x semena.. i oll ckp la... kalo umah kite ni hias ngan wallpaper pun cantik gak...
trus ajak gi bli... 

kisahnya kami pegilah ke Kaison, wallpaper dah x byk pilihan... byk dah habis...
gam pun dah hbis.. 
1st kami gi Kaison kat Paradigm Mall.... sbb kan gam xde... kami pun gi la plak kat kaison @ KL Festival City.. 
punya la pulun cari wallpaper...
semua xde gam...
balik cari kat Ace Hadware pun xde gak,..
frust menonggeng gakla.... 

so, kita bg masa kat tukang pasang tu...
biar dia make over umah kami cantik2....
hahahaha.. cantik ke...??
k la.. next entry.. kita tgk hasilnye plak...


 gmbr: ihsan google



 

gmbr: ihsan google

1 comment:

  1. Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

    layari blog kami di ONLINE STORE
    atau PHOTO PRODUK

    ReplyDelete