Tuesday, December 29, 2015

Anak yang nak ke tadika.. umi yang khalut oiii.. - Part 1

Assalamualaikum semua... huihuihui...
dah nak bersarang rasanya... semenjak dua menjak ni x menyempat den nk menghapdet blog ni... 
well.. well... cepat nya masa berlalu....
sekarang ni kita dah pun berada di penghujung bln dec 2015...
Lagi 2 hari dah masuk tahun baru 2016. 

Alhamdulillah, masih diberi kesempatan olehNya, menghirup udara di bumiNya..
and sedar x sedar.. tahun depan si kakak dah pun nak ke tadika...
cepatnya masa berlalu... 

so, umi pun memulakan preparation ape yg patut dibuat and disediakan.. 
Setelah buat survey sepanjang tahun 2015, akhirnya kami memilih little caliphs untuk memulakan sesi pendidikan anak kami.. chewahhh... macam hebat je bunyi..
padahal survey yg paling affordable price and jarak rumah and tadika yang paling dekat. 

 Ni list yang cikgu dia bagi... so umi yang terover excited ni la... pulun nak sediakan semua barang2 keperluan dia... 







n disebabkan list ni... mak kalut la pi buat list.. nak adakan semua barang... moh kite sambung kat part 2 plak..

2 comments:

  1. pasti ibu berdebar menanti saat itu....https//kangen.wordpress.com

    ReplyDelete